ПРАВИЛА НА ИГРАТА:

Следващите правила са валидни за всички игрови сървъри на Gladiatus.
Ако смятате, че сте били наказан несправедливо, моля свържете се с екипа по поддръжката на играта.
Моля, имайте предвид, че поради някои съображения относно защитата на лични данни ние можем да обсъждаме искания и оплаквания относно определен акаунт само със собственика на акаунта, след подходяща проверка за удостоверяването му.

1. Множество акаунти & споделени IP връзки

Всеки играч има право да управлява няколко акаунта на един и същи сървър. Те трябва да бъдат декларирани чрез използването на вградената в играта функция за това. Същата функция трябва да бъде използвана ако няколко играча влизат в играта от един и същи IP адрес. Множеството акаунти, както и играчите с еднакъв IP адрес подлежат на автоматични ограничения в играта, тяхното заобикаляне чрез други играчи е забранено.

2. Споделяне на акаунт

Не Ви е позволено да споделяте Вашите данни за вход в играта с други играчи.

3. Възползване от грешки в играта

Възползването и използването на грешки в играта и/или програмни грешки е строго забранено. Ако потребител открие грешка в играта, той е длъжен да информира екипа по поддръжката на играта незабавно.

4. Ботове и скриптове

Използването на софтуер или скриптове с цел да спечелите предимство за сметка на други играчи е забранено. Това включва използването на ботове, макроси и други форми на автоматизирани скриптове.

5. Заплахи в реалния живот

Изразяването на намерение да нанесете вреда на друго лице (потребители, членове на екипа или представители на Gameforge) е строго забранено.

6. Съдържание

Следното съдържание не е позволено в която и да било платформа свързана с Gladiatus:

  • обиди (това включва, както директен, така и прикрит език в профили, имена, съобщения, новини, гилдийни имена, гилдийни профили и пр.) и неподходящо поведение спрямо други хора
  • политически или религиозни мнения, порнография, расизъм или екстремизъм изразени по какъвто и да било начин
  • спам и рекламиране на каквито и да било бизнеси и организации или уеб сайтове, които не са свързани с Gameforge
Език - английският език е официален език в en.gladiatus.gameforge.com, въпреки това може да изберете основен и втори език в езиковите опции на играта. Обикновено всички съпортвани езици се толерират.

Представянето за член на екипа (екипа на общността или служител на Gameforge) с цел представяне на фалшива информация или заплашване на други потребители със санкции е забранено.

7. Условия за ползване

Условията на ползване трябва да се спазват, а настоящите правила са допълнение към тях.